Blogin uusi koti!

Mä olen niin pitkään haaveillut tästä. Omasta verkkosivusta. Kuulostaa super nössöltä, mutta olen himmaillut sivun avaamisen kanssa, siksi että olen ajatellut oman verkkosivun rakentamisen olevan super vaikeaa.

Nyt kuitenkin ilmoittauduin opintojen kautta WordPress -kurssille ja tällä kurssilla ei riittänyt että bloggaa WordPressissä valmiilla alustalla, vaan WordPress piti asentaa omalle verkkosivulle.

Ja mä tein sen! Ihan itse! Vanha koirakin oppii siis uusia temppuja. Täytyy  silti myöntää, että avasin verkkosivuni hostingpalvelu.fi -palvelun kautta ja siellä oli ihan valmiina WordPressin asennusohjelma,  mutta miksi kaikki pitäisi aina tehdä vaikeimman kautta.

Kurssin ensimmäisenä tehtävänä oli luoda blogi ja kirjoittaa kaksi ensimmäistä artikkelia. Mulla meni puoli päivää tutustua kaikkiin tuhansiin WordPress -alustoihin ja sitten kirjoittamisen sijaan ryhdyin opiskelemaan netistä, kuinka saan Rantapallosta siirrettyä kaiken blogini sisällön tänne.

Tiedon siirtäminen oli yllättävän helppoa. Kuvatkin tuli perille. Onnistuin!

Mulla on ollut taas ihan jäätävä kirjoittajan tukos, siitä asti kun palasin Turkista. Hetken asiaa mietittyäni ja itselleni aikaa antaneena tulin siihen tulokseen, että mua ahdistaa kirjoittaa pelkästään matkoista.  On jäätävän vaikea pitää yllä matkailusisältöä, kun ei matkusta taas hetkeen niin yhtään minnekkään. Matkustamisen sijaan mun elämässä tapahtuu paljon muuta mielenkiintoista. Blogin muuton lisäksi mulla on edessä ihan oikea muutto. Pieni kaupunkikoti odottelee Helsingin kantakaupungin alueella ja en malta odottaa, että saan taas asetella omat tavarani paikoilleen ja sisustaa itselleni pienen kodikkaan kotikolon.

Tästä syystä blogin -teema muuttui lifestyle -blogiksi. Tällä teemallahan voi kirjoittaa ihan kaikesta, vaikka juurikin tällaista liibalaabaa. Jatkan toki matkailustakin kirjoittamista. Matkajutut tulee silti hetken aikaa ehkä enemmän alaan liittyvinä, kuin varsinaisina reissupostauksina. Kuka tietää. Kirjoittajaa helpottaa, kun ei tarvitse niin kovasti määritellä, että mitä missä ja milloin. Parasta kirjoittamista on juurikin tällainen älytön mielenlento.

Mutta hei! Oma sivu! Oon niin iloinen!

Toivottavasti joku löytää tännekin

.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Blogin uusi koti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *