Kevään kuulumisia ja kesän reissusuunnitelmia

Mun uudenvuoden suunnitelma joka viikko toteutuvasta sunnuntaipostauksesta ei selkeesti oo oikeen lähtenyt…

Mut sellasta se elämä on. Sitä ottaa aikaa niille asioille, jotka on tärkeitä ja joskus sitä vaan yksinkertaisesti on laiska, eikä vaan jaksa töiden jälkeen muuta kuin lyödä Netflixin päälle ja aloittaa jälleen jonkun uuden sarjan tuottarin katsomisen, vaikka on pyhästi luvannut, saatuaan edellisen sarjan tuottarit kahlattua, ettei koskaan enää. Oh well.

Kevään aikana ei ole juurikaan tullut reissattua. Tammikuun Granin reissun jälkeen, kävin läpi isohkon leikkauksen, jonka jälkeen saikuttelin reilun kuukauden, ennen kuin aloitin nykyisessä harjoittelupaikassani. Teen opintoihin liittyvää harjoittelua ja vaikka nämä harkat olisi voinut kuitata aiemmalla työkokemuksella, niin olen iloinen että läksin kuitenkin tekemään tämän harkkajakson. Olen päässyt oppimaan niin paljon markkinoinnista, brändeistä, asiakaskokemuksesta, brändikampanjoista, brändikuvauksista, sosiaalisesta mediasta ja vaikuttajamarkkinoinnista, olen päässyt näkemään millaisella vauhdilla isossa yrityksessä markkinointia tehdään ja millaisella volyymilla hommaa pyöritellään. Olen kerryttänyt opintojani tukevaa työkokemusta. Harkkaa on vielä 3 kk jäljellä ja aika tuntuu sujahtavan turhankin nopeasti, joten pitää ammentaa kaikki mahdollinen tieto ja oppi irti vielä näistä tulevasta kolmesta kuukaudesta.

Kesälomaa minulla ei varsinaisesti ole, eli kesä menee työntouhussa, mutta yhden viikon palkattoman pätkän sain sentään sovittua kesäkuun loppuun. Tuolloin suunnataan kaverin kanssa Kroatiaan. Pongattiin super edullisesti hyvin perinteinen pakettimatka ja aijotaan ottaa kaikki ilo irti paketin tarjoamasta helppoudesta. Kuljetukset hotellille-check, retkiohjelma matkanjärjestäjältä- check ja muutoin lomaohjelmaan kuuluu paljolti vaan rannalla makoilua, hyvää ruokaa ja juomaa, sekä itselle ihan uuteen lomakohteeseen ja maahan tutustumista.

Kesän loppupuolella odottelee myös urkkahaaste. Ilmoittauduttiin kaverin kanssa Helsinki Midnight Runille ja koska en ole kaivanut juoksukenkiä komerosta sitten vuoden 2016, on tässä ollut hieman palauttelemista niin ihan yleiskunnon kuin juoksukunnonkin kanssa. Alkuvuoden leikkaus veti myös yleiskunnon ihan pohjalukemiin. Aloitin treenaamisen noin reilu kuukausi sitten ja alkuun en jaksanut kuin juosta raahustaa pari lyhtypylvään väliä, ennen kuin pohkeet vetivät jäätävät krampit päälle, pikkuhiljaa kehitystä on tapahtunut ja nyt hölköttelen jo viiden kilometrin lenkkejä, välillä tuntuu että kunto riittäisi pidemmällekin, eli samalla linjalla kun jatketaan, niin eiköhän se kymppi taivu silloin elokuun viimeisinä päivinä.

Muutoin kesä tosiaan menee töissä ja opparia kirjottaessa. Tavoitteena on saada paperit ulos LAMK:ista lokakuun loppuun mennessä. Sen jälkeen pitäisi ruveta etsimään niitä ihan ”oikeita” palkkatöitä. Työnhaun ohessa kerkeää onneksi myös vähän reissaamaan. Syyskuulle on buukattuna minireissu Riikaan, joka sekin on mulle ihan uusi tuttavuus. Kolmen yön kaupunkiloma tulee varmasti juuri sopivaan saumaan, harkan päätyttyä ja opparia viimeisteltäessä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *