Kevät Turkissa – viikko 6- çok güzel

Taas kerkesi vierähtämään yksi viikko mun Turkin kevät experiencestä.

Kuudes viikko on ollut täynnä niin paljon kaikkea ihanaa, että sitä on vähän vaikea edes sisäistää.

Hyviä työjuttuja, kuvailua rantsussa, editointia, somepostauksia ja ideointipaltsuja.

Mahtavia urkkajuttuja. Olen oikeasti käynyt lenkillä jopa useammin kuin sen yhden kerran. Tänä aamuna vauhditin tossut tuolla Kleopatran rannalla jopa tunnin mittaiseen juoksulenkkiin.

Throwback fiilareita. Ex-työnantajani opaksia on alkanut valumaan tänne töihin sesongin alkaessa ja kummasti tämän vuoden tiimissä on paljon samoja tyyppejä kuin omassa Alanyan kesän 2010 tiimissä. Näiden kanssa on sitten istuttu iltaa ja vietetty aikaa.

Vähän (aika paljon) oon kerennyt myös lomailemaan tällä viikolla. Mun ystäväni saapui viime keskiviikkona ja hänen viiden päivän visiittiinsä mahdutettiin Antalyan kaupunkilomaa (tästä tulossa erillinen postaus), rantaviinittelyä, turkkilaista ruokaa niin aamiaisen, lounaan kuin illalistenkin parissa, basaarishoppailua (ja muutenkin vähän liiaksi shoppailua), Kale-kukkula käpsyttelyä ja ennen kaikkea rentoa meininkiä ja hyvää fiilistä. Tänään kaveri palasi kohti koti Suomea ja mun päivääni onkin kuulunut vaihteeksi sitten kaikkea arkista ihanaa. Vähän töitä, vähän siivoilua, pyykkiä ja kokkailua.

Oon menneen viikon aikana tehnyt vähän muutoksia myös tänne blogin puolelle, samoin kuin blogin insta-ja FB-sivuille. Halusin yhtenäistää tätä juttua ja nyt mennään tällä nimellä ¡WanderMust! -matkablogi nimellä. Samalla nimellä blogi löytyy myös FB:stä ja instasta.  Brändäyskuvioiden kunniaksi, kummassakin kanavassa on nyt käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa hamam-pyyhkeen ja oliivisaippuaa. Käykäähän tsekkaamassa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *