Ystävänpäivä, se tulee taas

Se on jo nurkan takana.

Ystävänpäivä.

Oon aina ollut suomalaisen ystävänpäivän fani. Kun maailmalla vietetään rakastavaisten päivää, niin täällä meillä otetaan huomioon ne tärkeimmistä tärkeimmät. Ystävät.

Itsellä menee tänä vuonna ystävänpäivä leikkaustoipilaana, mutta jos en olisi vuoteenoma, aikalailla täydellinen ystävänpäivä ois viettää ystävänpäiväniltaa illallisella ihanien ystien kanssa.

Oon itse siinä iässä, että ne kuuluisat ruuhkavuodet ovat saavuttaneet mun lapsuuden ystäväpiirin ihan huolella. Ruuhkavuodet ovat kulkeneet mukana jo pidemmän aikaa. Osalla ystävistä lapset lähestyy jo aikuisikää, kun toisilla lapset ovat vasta ryömineet ulos kohdusta. Tilanne on siis jatkuva. Eikä siinä. Normi elämää.  On kuitenkin aina huikeaa, kun kaikkien niiden kiireiden keskellä onnistutaan saamaan porukka kasaan saman pöydän ääreen. Silloin juttu jatkuu justiinsa siitä mihin se viimeksi jäi. Ja kun nähdään, niin ollaan just niitä kavereita joina tutustuttiin teini-iässä, ei ole väliä onko joku äiti, joku lapseton, joku businessguru ja joku aspaleidi. Kaikki roolit katoaa ja jäljelle jää vaan se ystävyys.

Viime vuosina yhteydenpito näihin lapsuuskavereihinkin on helpottunut ja kommunikaatiosta on osan kanssa tullut päivittäistä arkea. Mikään ei oo niin ihanaa, kuin kuulla kun Whatsapp kilahtaa (tietyllä tutulla äänellä) ja tietää että nyt sieltä tuli kaverin kuulumisia <3

Lapsuuden ystävien lisäksi olen jotenkin onnistunut luomaan myös läheisiä ystävyyssuhteita aikuisiällä. Kahdesta eri duunista on jäänyt talteen todella tärkeitä tyyppejä. Sanotaan että aikuisena ystävystyminen on vaikeaa, mutta mä sanon että kun sattuu oikeaan joukkoon ja ja siinä joukossa on vaan niin samantyyppisiä huipputyyppejä, niin ystävystymistä ei voi välttää aikuisenakaan. Nää tyypit on mun arkielämän mausteet, sokeri ja suola.

Vietitte ystävänpäivää miten tahansa. Ystävien kanssa tai jossain kaukana. Pistäkäähän pieni ajatus menemään ystäville. Se pieni ajatuskin riittää ja on tärkeä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *